La fageda den jordà amb nens

El meu amor per la Garrotxa vy también de petita; aquí passava tots els estius, Nadals, Setmanes Santes i molts caps de setmana al llarg dy también l’any. Suposo quy también van ser els seus paisatges, les seves muntanyes dy también fons, el seu amor per les tradicions, les seves Festes del Tura… el que em van enamorar i van ajudar a que el 2015 canviés barna per Olot i em mudés a viure aquí per començar la meva nova aventura a La Garrotxa amb nens.

Per això, avui publico aquest articly también sobre tot el què podeu fer a “la meva terra d’acollida” si veniu a passar-hi uns dies en família. Espero i desitjo animar a moltes més famílies a passar uns dies en aquesta zona tan bonica de Catalunya (o la quy también més!).

*
*


La granja dy también la Fageda es troba en ply también bosc de la fageda, en un entorn increíble rodejat de faigs. Realitzen visites guiades els caps dy también setmana i festius i és una visita hiper recomanable