CONTE SANT JORDI I EL DRAC

Fa molt i molt de temps, el poble dy también Montblanc era devastat per un monstry también ferotgy también i terrible, que podia caminar, volar i nedar, i tenia un alè tant pudent, quy también des de molt lluny amb les seves alenades enverinava l'airy también i produïa la mort a tots els qui el respiraven.El monstre era l'estrall dels ramats i les persones, i per tota aquella contrada regnava el terror més profund.

Tu lees esto: Conte sant jordi i el drac

Preocupats per la situació, els habitants dy también Montblanc van pensar en donar al drac, cada dia de menjar a una persona, per intentar calmar-lo. El problema, era thurtar la persona que vulgues sacrificar-se cada dia per ser devorada pel drac.I així fou com després d'una llarga discussió, els vilatans van decidir sortejar cada dia qui seria la persona quy también aniria a para a l'estomac del drac. I així ho feren, i sembla ser quy también la jugada els va sortir bé, l'abominably también bèstia se'n deuria sentir satisfeta, perquè deixà de fer estralls i malifetes per aquelles terres.Però heus aquí quy también un dia, la sort feu quy también li toqués ser devorada a la filla del rei. La jovy también princesa era molt simpàtica, amable, bonica i elegant. Tenia el cor de tots els ciutadans robats, i per aquest motiu centenars s'oferiren per substituir-la.

Ver más: Las Mejores Barras De Sonido 2017, Las Mejores Barras De Sonido 10 De 2017

Però el rei, afligit i adolorit, fou just i sever, la seva filla era com qualsevol altre. Si li havía tocat hi havia d'anar.I així fou com la jove donzella sortí del castell per trobar-sy también amb la bèstia mentre tot el poble mirava desconsolat i afligit, com la princesa es dirigia cap al sacrifici. Però mentry también la noia es dirigia cap al cau del monstre, un jove cavaller, amb una brillant armadura, muntat sobry también un cavall blanc, es va presentar. La donzella se'l mirà i l'advertí:- Fugiu! fugiu ràpidament d'aquí! nobly también cavaller, si us quedeu per aquí, apareixerà la bèstia i només us vegi us devorarà.El jove cavaller, se la mirà i li contestà- No patiu jove donzella.Si sóc aquí es perquè hi hy también vingut expressament. He vingut des de molt lluny per protegir-vos a vós i a alliberar el vostre poble d'aquesta fera.No va tenir temps ni dy también dir això, quy también dy también cop i volta va sortir la fera, davant l'horror dy también la princesa i el goig del cavaller.

Ver más: Descargar Padre De Familia Temporada 16, Padre De Familia

Va començar una intensa però breu lluita, fins que el cavaller li va clavar una bona estocada amb la seva llança, quy también va deixar malferida a la horrible bèstia i la matar. Dy también la sang quy también en brollà, en sorgí ràpidament un roser, amb les roses més vermelles quy también la princesa hagués vist mai, roser del quy también el jovy también cavaller en tallà una rosa i li oferí a la princesa.