Zuzana Vinci Kučová nem használja a vonal 6: 4, 5: 2, és a két mečbaly

Budapest. Szlovák teniszező Zuzana Kučová kihagyott egy óriási lehetőséget, hogy előre a kislemez végleges a WTA tornán agyag Budapest (támogatás 220.000 dollár).

Clay vezette a találékonyság és egy olasz Roberta Vinci 6: 4, 5: 2, bet365 kifizetés módok és amikor fárasztó lesz elérhető két mečbaly. A győztes a verseny Hertogenbosch azonban sikerült egy tökéletes fordulat. Vinci nyerte a második szettet 6: 7 (3), és a harmadik 6: 3.

Zuzana Kučová ellenére veszít a fővárosban elérte a legmagasabb singlový siker a WTA Tour, amikor először jutott be a negyeddöntőbe. Budapest enyhítette prémium 5340 dollár és 70 pont WTA világranglistán.

Kucova nem működött hazai meccset Vinci, amikor a legelső GEME elveszett beadásra.ITalk fokozatosan épült ki a vezető 4: 2, de Kučová a következő percekben fokozott agresszió visszatérni de kedvelt aug push hosszú gyűléseket a kiindulási és a kábel bet365 online sport fogadás segítségével négy játék egy sorban megnyerte az első szettet az ő javára. Vinci volt túl sok ki nem kényszerített hibát, ami víz Kucova mill. Szlovák kvartett sikerült sokkal jobban megbirkózzanak a melegben nagyon jól lehet mozgatni a pályán.

elején a második aktus egy Kučová után egy gyors kiugrás épített egy ólom 3: 0, és a pontszám 5: 2 volt beadva Vinci két mečbaly. ITalk azonban elfordult, zsinór négy játékot fordult 6: 5 és a saját adminisztrációs volt vetés.Kučová valóban kénytelen tie-break, de húzta a rövidebbet.

A harmadik sor szlovák augusztus felemelte csak az állam 3: 3.


A nyolcadik geme Vinci köszönhetően a két tenyeres győztes kitört az adminisztráció és a szlovákok a saját szolgáltatási aztán élete első Match Point. ITalk Budapesten lett „hóhér” szlovák tenistiek fordulójáig 1 selejtező Lenke Juríkovej hagyjuk Jinx csak egy gyöngyszem.

„Ma már olyan közel volt, és mégis távol a győzelem. Lekéstem két mečbaly fárasztó egy ilyen tartomány beállításához lábát, azt hiszem, éppen ellenkezőleg cikkben. Bár én is próbáltam harcolni Vinci volt a harmadik szettben jobban. most adok neked egy kis szünetet, és a következő megyek Amerikába, New Haven és a US Open, „mondta a SITA Zuzana Kučová.Singles – q:

Roberta Vinciová (ITA-1.) – Zuzana KUČOVÁ (SR) 4: 6, 7: 6 (3), 6: 3

bet365 online fogadóirodák