Vähitellen saamassa optimaalisen muodon mestari Englannissa

Vähitellen saamassa optimaalisen muodon mestari Englannissa, “Lester”, viidennen kierroksen osastoilla Ranieri iso pisteet voittaa “Burnley”. Ja kallein hankinta historiassa Lis – Islam Slimani – tarttui ahdin hänen debyytti peli Albion. Kuitenkin, maalia tässä tapauksessa ole ratkaiseva. Ehkä joku siirtää Slimani aiheutti kysymyksiä, mutta toistaiseksi se näyttää “Leicester” on hyvin luonnollista. Keskikenttäpelaaja nopeasti löytänyt keskinäistä ymmärrystä Vardy, jopa paremmin (ja tämä on ymmärrettävää) peli ymmärtää Mahrez ja Islam itse ei pudota vauhtia hyökkäyksiä hänen uusi joukkue, antaa vapaapotkun enemmän tyyliä kuin Okazaki. Slimani voi olla pelaaja, joka hengittää uuden elämän viime vuoden voittajat Premier League.

“…– Vardi – paras maalintekijä “Lester”, mutta Slimani voi pisteet kahdesti. Se on aura kuin hevonen, – jaettu hänen mielipide näkymistä hyökkääjä Islam Slimani Valioliigan päävalmentaja, “urheilu” Jorge Jesus. …”

“”Leicester” Slimani pisteet kahdesti Vardy”. Niin mahtava kettuja aavikon voittoa, Angelotto: Goal.com, Telegraph, bbc.co uk

Kuin poika, joka lapsuudessa tuntui onnea kiinni pari kalat meressä, muuttui maalintekijä, seisoo kolmekymmentä miljoonaa Euroa? Islam Slimani voisi väitellä tästä asiasta, mutta se ei todennäköisesti ole vapaa-aikaa, koska leirissä mestari Englannissa se on tarpeen kyntää, aura ja aura taas.

Mutta päivä, joka muutti kaiken urallaan, hän antaa auliisti ja ilman hankaluuksia. Perjantai, kaksikymmentä kuudes toukokuuta 2012 vuonna, kun Islam on ollut sen ensimmäinen ottelu on osa Algerian joukkue vastaan Niger. Siinä pelissä, hän ei pisteet, mutta ei tärkein asia – on ansainnut luottamuksen valmentaja ja Vahid Halilhodzic. Ja oli pian seurasi esiintymisiä uudella tasolla, otteluissa vahvempi joukkueet.

Tee työsi

“Tee mitä voit, mitä sinulla on,” sanoi kerran, Frank Roosevelt. Jos Slimani, me puhumme siitä, miten “tehdä” tavoitteita. Tämä on mitä se perustettiin alusta alkaen uransa, ja mitä aina tapahtui. Hän teki, Amatööri joukkue kotikaupunkinsa, ja sitten vielä tehdä se “Karagi”, hänen ensimmäinen klubi. Vuonna 2009-m vuodessa “Belouizdad” osti sen kahdeksan tuhatta euroa. Neljä vuotta joukkue Slimani teki neljäkymmentä maalia. Ei niin kuuma, mitä on kuva, mutta Slimani sai kutsun maajoukkueeseen.

“Hän on neliömetriä,” kuiskasi kritiikkiä korvaan Wahid Halilhodzic, mutta Bosnian valmentaja ei kiinnitä huomiota siihen. Ja syystäkin – viikkoa myöhemmin, kun debyytti ottelu joukkue Slimani teki hänen ensimmäisen maalin, lyömällä portti Ruandan. Ja sitten pallot ovat kaatoi runsaudensarvi – Mali, Gambia (kahdesti), Burkina Faso – maajoukkueen Algerian päteviä world Cup Brasiliassa.

Nugget
World Cup on loistava tilaisuus Ilmaista itseäsi. Brasiliassa välähti monet pelaajat – ja Islam oli yksi heistä. Algerialaiset tässä turnauksessa, järkyttää venäjän joukkue, ja meidän maalin Slimani. Hän teki ottelun Etelä-Korean kanssa, 1/8 lopullinen Algerialaiset taisteli todellinen taistelu Saksalaisia vastaan, joka myöhemmin tuli maailmanmestareita. Yleensä, Islam on saanut erittäin hyvää julkisuutta, ja lopulta hän oli huomannut partiolaiset Euroopan club. Mutta Lissabonin “urheilu” oli enemmän tarkkanäköinen kuin “lions” osti sen vain 300 tuhatta euroa vuodessa ennen world Cup. Ja portugalin seurat, kuten tiedämme, he tietävät, miten käsitellä kykyjä todellinen nuggets. Mutta ensimmäinen Kortti oli valmis rooli vaihtaja Kolumbialainen Freddy Montero.

Sponsorit artikkeli: tarkastelu ja bonus vedonlyönti ja yhtiö – Tarkistus ja Bonus ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – nähdä