Una dintre principalele senzațiile ultima zi de fereastra transferurilor

Una dintre principalele senzațiile ultima zi de fereastra transferurilor-2016 a devenit trecerea Mario Balotelli de la Liverpool, în “Nisa”. În centrul de îngrijire atacant din tabără nimic de mirare, desigur, nu; conform unor zvonuri, Jürgen pre-a avertizat pe italieni că nu este de gând să lucreze cu el. Și după transfer Mino a numit germană de specialitate cu o bucată de consistență nu este de cea mai înaltă calitate – ați înțeles ce vreau să spun.

La o conferință de presă, dedicate tranziției, Balotelli a declarat că nici un risc în , la prima vedere, decizia conducerii “Nisa” adopta-l de la tine nu. Și, în general, am început cu faptul că acest transfer a devenit senzational – da, nu din partea, să zicem așa, să acorde, iar din partea gazdei. Epatazhnaya figura Mario nu este asociată cu un fel de club de fotbal din același orașul francez.

Desigur, acum percepția de transfer destul de mult. A trecut aproape o lună, și Balotelli tremura de titluri de presa străină nu și alte mari antichități, iar neașteptate rezultate. Da, acolo și cuvinte au fost spuse multe, dar din moment cele mai multe dintre ele sunt justificate și confirmate de fapte.

În cele din urmă, de fapt, pe cont Balotelli patru goluri în cele două puncte de plecare meciuri din Liga 1, tabel care este condus de echipa sa. Asta e într-adevăr atât de resuscitare de resuscitare – după o lungă și în mare parte eșuat adăpostul de căutare pentru propriile talente primește șansa și la un moment dat, isi realizeaza aproape sută la sută.

Povestea, desigur, foarte puternic. La Balotelli au fost anumite suișuri și coborâșuri, și ele sunt legate de copleșitoare avantaj cu Anglia și britanic de fotbal. Ultimul loc jocuri Mario pe insula a devenit “Liverpool”, care a cumpărat drepturile de atacant, după vânzarea lui Luis Suarez. Amintiți-vă, cât de mult a fost teamă în ceea ce privește integrarea în joc sistemul “Barcelona”? Dacă nu, atunci vă spun că de mult. Despre Balotelli îndoială a fost altul, și iată că acum, după doi ani, destul de distractiv de a compara cariera lor, după trei luni de transfer fereastra-2014.

Suarez a devenit veriga lipsă în latino trei MSN, în timp ce Balotelli a făcut tot felul de încercări de a juca, dar în cele din urmă a căzut în dizgrația noului antrenor echipa și a plecat în Liga 1.

În general, aici multe despre faptul că Mario a plecat la creșterea – este, totuși, de “Nisa” a jucat în acest sezon în cupele europene. De altfel, italianul a reușit deja să debuteze pentru noua echipa din Liga Europa, este adevărat, nu atât de tare cum și-ar dori fanii lui, dar ne pentru a discuta deocamdată destul de meciuri în campionatul Franței.

El, acest campionat Franța, din vara anului trecut și-a pierdut principala lor mediatic persoană, că atunci când a venit împreună cu perfuzii sheikhs-deschizătoare de – , care au reușit-și facă viză de reședință la “Manchester United”. Este esențial nu numai că suedezul nu mai ajuta la PSG atinge obiectivele lor de a câștiga Liga campionilor; nu mai puțin importantă este și marketing, componentă de tranziție, la urma urmei, cunoscut fervoare și temperament , una doar a cărei prezență într-un campionat poate uneori obliga să acorde în acest campionat mai mult atenția.
recomandăm: pariuri sportive Favbet – revizuire a companiei Favbet și pariuri sportive Netbet – vedea