Una dintre cele mai de profil înalt de știri în ultimele zile ale fotbalului mondial

Una dintre cele mai de profil înalt de știri în ultimele zile ale fotbalului mondial, a devenit un record de 10 ani, perioadă de timp o serie de leziuni Jose Mourinho. Mentor “Manchester United”, pentru prima dată în sus-numita perioadă a suferit o înfrângere în trei meciuri consecutive. În consecință, și clubul în sine, împreună cu jucatorii nereușită de a trece printr-o serie de. “Red devils” bun început și trebuie să spun, cu începerea sezonului în SEN și la finalul primele meciuri părea excelentă echipă, este destul de capabil de a impune final lupta pentru titlu. Ceva în cazul în care a fost necesar pentru a întoarce piuliței, pentru a construi linia de chimie, scrie incepatori, nu de sine stătător, dar totul părea doar o chestiune de timp.

De timp, care este ca având un procentaj de inexorabil, și iată verdictul. Verdictul de la Danny Murphy, cu care sunt absolut de acord:

“…– “United” a jucat de bălării și a mai făcut și greșeli: ei au ratat de alergători care rulează, cu la 25 de metri – este lucruri de bază pentru echipele de top. “” noi trebuie să plătească tribut, au distrus jocul “MJ” și ei înșiși au jucat minunat. Dar “United” o lungă perioadă de timp nu a fost el însuși. Nu s-a văzut, a “MJ” a fost un fel de plan de joc, citează cuvintele fostului fotbalist britanic BBC….”

echipa a revenit aproape la persoanele de același propria stare de probă a sezonului trecut, iar din punct de vedere al rezultatului – chiar mai rău. Gîndim numai, Mourinho nu a pierdut de trei ori la rând, chiar și în cadrul unei înfiorătoare pentru sine și Chelsea meciurilor de fotbal de un an, într-un cadru în care fotbaliștii decantat său antrenor, într-un cadru tradițional, unui “al treilea sezon, Jose”. După demisia portughez de specialitate puteți găsi o mulțime de motive pentru care actualul campion, practic, totul a mers prost. Iar ce s-a intamplat cu actualul “United”?

Inițial – manchester derby. Unul dintre cele mai așteptate meciuri de sezon. Gândiți-vă: confruntarea și Mourinho, prima în Anglia, mare derby, a dobîndit extrem de important pentru starea în ultimii ani, lupta echipe, la acel moment clasamentul campionatului. În general, un “must see”, cum se spune. Ambii antrenori au încercat să glorie: meci a ieșit așa cum trebuia să iasă, cel puțin din cauza hands-free afișe, iar o fundație pentru a face acest lucru a pus antrenorii ambelor echipe, nu doar interes cu mult timp înainte de începerea meciului, dar și prin deciziile sale, în timpul jocului, notabile modificări, de fotbal.

Fotbaliștii de la Manchester City,” grozav controlat centru pe tot parcursul meciului, au ținut jocul în largă de poziții, care a forțat adversarul reconstrui tactică formarea deja la pauza. A fost urmat de înlocuire, pentru că în stilul său Guardiola a văzut întotdeauna centrul terenului suport. Nu se poate spune exact ceea ce Pep outplayed vis-a-vis. Nu putem da vina pe cineva singur, ca să judece despre acest joc, în aceeași ordine de idei, că va merge rațiunea și despre celelalte două. Dar Mourinho a fost găsit propria scuză:

“…– Arbitrul Mark Clattenburg a admis, astăzi, două erori grave. În episodul cu Bravo a fost penalty, iar el trebuia să primească cartonaș roșu. Dacă cineva dintre cei mai mari jucători ar fi făcut astfel de la centrul terenului – Rooney sau – eliminarea și o lovitură de pedeapsă. În lovitură de dificil de a atribui un astfel de fault și arbitrul nu a vrut să-l capta, a spus Jose după meci….”

Apoi au avut loc primele meciuri de grup etape de cupele europene. Ce-ar fi și neatractive pentru cluburi de top din Liga Europa, dacă am ajuns la acesta tombola – fii bun sa dea. Oricum, o victorie chiar și aici, de onoare și de glorie nu scade – mai mult chiar, dimpotrivă, se va adăuga. Și chiar destul de bine.

Deci, accentul pe turneu pe arena europeană nu ar trebui să facă. Chiar și tu, domnul Jose. La conferința de presă de portughezul literalmente a confirmat că jucătorii de greu de a găsi motivația, înainte de meciul din Europa League. Ei bine, acest lucru a fost vizibil în timpul meciului cu “”.
recomandăm: pariuri sportive Sportingbet – pariurile sportive și de cazino și pariuri sportive eFortuna – pariuri sportive