SV Darmstadt – Borussia Mönchengladbach 0:0

Mönchengladbach kampen mellom Darmstadt og gjenkjenne vinnerne. For begge lagene, derfor forandrer ingenting. Således, i tillegg til slike ting som dør Lilien trekkes fremover av det nest siste Ingolstadt til bare tre punkter.

I begynnelsen var de mer aktive gjester. Som det første skuddet mellom tre polene Jonas Hofmann, men Michael Esser var oppmerksomme. Og utgjorde ca tre minutter da Raffael avfyrt på nært hold. Colts hadde holdt mer Unibet Den beste mobil-appen enn seksti prosent av tiden, men mer enn en sjanse Oscar Wendt der bare Start spillingen nå Unibet překopnul sporten er i stand til å produsere.

Darmstadt er betydelig våget frem til slutten av første omgang da et skudd fra langt hold Jérome Gondorf. Etter endringen av sidene først ble forfektet av den svenske forsvareren ordet igjen i tjeneste for Borussia, men ikke denne gangen er det ikke helt til smak. En annen, men ikke meget farlig på anledning Unibet Skriv inn din e injisert Bet365 gratis bonus opp til 1000 Kr på den ene side, Marcel Heller og den andre Christoph Kramer.

66 minutter kunne sende sitt lag Thorgan Hazard, men bare for Esser ringte pol. Dette oppmuntret øyeblikket hjem til mer aktivitet, men i sluttfasen avdelinger Thorsten Frings mye floundering.


Det er verdt å nevne bare Aytac Sula header en corner som imidlertid Yann Sommer outsmarted.

Derfor gjelder fortsatt at Borussia Mönchengladbach vant den siste tiåret bundesligových én dueller. En annen mulighet for å rette opp denne statistikken vil ha en uke når han møter med Bayer Leverkusen. Darmstadt imot avverget niende nederlag på rad, og neste helg for å ønske igjen på Stadion am Böllenfalltor 1. FC Köln.