Sevilla FC – Villarreal CF

Sevilla je nastavila uporno progoni svoje najbliže konkurente u borbi za najviši mogući položaj. U posljednjem kolu, ali su joj snovi o drugim točkama došao raskol kada Sevilla izgubila od Espanyola. Sada se ne očekuju bilo lakše raditi.

Posrnuti je u Villarreal, još jedan je od rijetkih španjolskih tradicionalnih klubova koji proždiru Ligu prvaka. Da joj je Villarreal dugo stegnute i dati kvalitetu momčadi, mnogi su mislili da će ove godine konačno mogao izaći.


No, do sada se čini da su napori godine će se “samo” Europsku ligu, a najbolji. Villarreal je dugo imao problema s ozljedama koje desetkovana posebno njegov napadački red. I povratak od velikih imena u okolini El Madrigal opet ništa.

Borra mladić nije dostavljena Cedric Bakambu je ozlijeđen već duže vrijeme, a ista sudbina je također Bet365 klađenje doživjela zakončovatele Roberto Soldado. Poglavlje koje je povratak bivšeg brazilskog nogometnog veliki talent, Alexandra br. On je neslavno završio u Villarreal je u siječnju ove godine, a njegov pokušaj započeti karijeru u Europi izašao. U Villarreal uzeo možda samo da je za njega Žuta podmornica je došao iz Kine, 18 milijuna eura, dok je uloženo u samo tri milijuna.

Ipak, trener Fran opisati trokut dovoljno dobro momčad ići s njim napao europskih Unibet minimalni koeficijenti kupova. I on to zna. “To je u redu naša dužnost i odgovornost da uživate naše veliko navijače, veliku utakmicu pun emocija i ciljeva Igramo se uvijek maksimalno nastojimo učiniti sve što možemo Villarreal su vrlo dobra momčad koja ima dovoljno iskustva. da ostane na čelu lige. jako sam zadovoljan sa svojim igračima i nadam se da ćemo doživjeti puno više pobjeda “, želi opisati trokut.

Žuta podmornica Posljednji krug napokon je došao kada je bio u stanju gurati dva puta protiv potonuća Granade i održavati čistim škriljevca. Villarreal bi volio zabio tri boda protiv Seville, jer je zahvaljujući njima mogla barem privremeno preselio ispred Atletico Madrida na četvrtom mjestu. U Sevilli je s njim, ali ne jako dobro i njegov posljednji osvojiti tri boda na poznatom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan datiraju iz veljače 2012. godine.

Sevilla je također vrlo oblika. Hrabro premlaćivanja treće mjesto s momčadi ispred i iza, s druge Barcelone s leđa gleda samo na gore rezultat, pa čak i Real Madrid na prvom mjestu nije tako daleko. U Copa del Rey Real Madrid, jer on ne shvatiti i zato što još nisu slomiti europskih prvaka, Liga prvaka, Unibet klađenje prvaka iz Seville i čekao. Sevilla sretno mogu koncentrirati na LaLigu kojem uspijeva. Pa, osim posljednjeg kola, u kojem sramotno izgubio od Espanyola.