SC Heerenveen – ADO Den Haag 2:0

Heerenveen je u drugoj polovici nositi sa žestokim obrambenom Haagu i na kraju slavio favorit ove utakmice i zaslužio pobjedu. O sve bitne odlučuje dva brza wickets Ghoochannejhada Reza, koji je uspio postići u roku od jedne minute. Očekivani debi novih domaćih pojačanja Martina Odegaard održan do kraja.

Iako norveškom talent i jedan od najvažnijih govorio o mladima u svijetu nogometa došao na set za 89 minuta, zaposlenik Real Madrid uživa veliku pozornost. Neka primjer činjenicu da je ova utakmica uživo je emitirana je izravno norvešku televiziju. U svakom slučaju izvući zaključke iz njegova trenutna boravak, naravno, potpuno izvan mjesta.

Prvo poluvrijeme je ponudio malo zanimljive trenutke. Frísané a imajući puno više loptu u svojim nogama, ali za stvaranje prilika za Bet365 bonusi njih bio veliki problem, pogotovo ne radi bilo kakve konačne sredinu. Odmahnuo sve obrube samo dva puta Zeneli, ali ni u jednom od tih slučajeva nije ispunio sa svojim završetkom.

Nakon pauze, Heerenveen je i Bet365 klađenje konačno je počeo raditi njegov protivnik u nevolji.


Daleko od otvaranja vrata je već u 54. minuti van Amersfoort, ali njegov pokušaj je završio na štapu. Nagrade domaći čekao 63 minuta. Nakon neke lijepe Larsson Zenelim ipak uspio pogoditi golman Šetkus na dorážku Ghoochannejhada, ali nije to učinio.

Samo trenutak kasnije, iranski napadač ran za ADO se brani pred Šetkusem je popustio i osigurao njegov tim napokon dobiti tri boda. Iako Becker uskoro mogla biti smanjena, ali u početnoj golmana Mulder nezrelim. Bilo je samo nekoliko iznimaka među tri motke, a dosadno, držati čistog lima zapravo vrlo jednostavna.

To ipak nije ostala samo dva postignutih golova. Početna dalje biti aktivan, a posebno Zenelim Larsson, koji je žudio nakon nekog preciznog intervencije. Deset minuta prije kraja bivše imao dobru priliku za pogodak, Unibet bonusi nakon prekršaja Bakker na njegovu osobu kockali kaznu, no njegov je udarac samo poslati škrt rukavice Šetkuse.