Real Madrid – Real Sociedad

Real Madrid során az esti mérkőzés a Real Sociedad már tudják, hogyan kell játszani a legközelebbi üldözői a harc a bajnoki címet a Barcelona Sevilla, semmi rajta, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ő akar Santiago Bernabeu feltétel nélkül nyerni. Fehér balett tette őket elfelejteni čtyřicetizápasovou véget a sorozat nélkül vereséget, és azonnal a következő körben már érett a Malaga, de egy hét alatt megbotlott és meglepően kiesett a kupa.

Valódi hóhér ebben az esetben Celta Vigo, aki kihasználta a sokkoló győzelem a Santiago Bernabeu és a megtorlás a folyamatban szerzett egy döntetlen 2: 2. Az edző Zinedine Zidane kész a rendelkezésére álló nagy dráma, a csapat és a többi verseny kíván Bet365 összpontosítani, a bajnokságban és a védelem a Bajnokok Ligájában.

Meglepő eltávolítását a pohár semmi a helyzet a Real kedvencként változás. Mielőtt ellenfél, meg kell nagyon óvatos. A baszkok nem rendelkeznek, egyáltalán nem rossz, sőt a Real első játék elveszett elég egyértelműen, felmelegítették plusz hideg teljesítmény, amely lehetővé teszi számukra, hogy tartsa be az ötödik helyre. És a vendégek ismételten kimutatták, hogy a rezonáns nevet nem fél, de elvesztették a Barcelona és a Atletico Madrid egy másik.

Real első helyen, mindössze egy ponttal vezet, de halasztani egy mérkőzés még tartalék. A vendég csapat ment a beszéd, ideiglenes ötödik hely nagyszerű eredmény. Baszkok az előző körben elborít Celta Vigo 1: 0 és általában szerzett tizenegy nyerő. Ez egyébként több mint Atletico Madrid gyűjtött eddig.

Real Sociedad nem nyert San Bernabeu több mint tizenkét éve. Utolsó alkalommal megcsinálta 2004 májusában az utolsó körben. Fehér része volt a balett, majd Zinedine Zidane, de a meccs nem indul el.

Zidanemu nem lesz elérhető, hosszú távú sérült Gareth Bale és más csillagok a kezdő felállás, mint Carvajal, Pepe, Marcelo és Modric. És ez persze nem kis hiánya. A vendégek csinálnak, de hasonlóan, a sérült trió Carlos Martinez, Bergara és Agirretxe még hozzáteszi Jurij büntetni – www.bonusz-online.com.