Juri usynin edeltää tärkein ottelu viikonloppuna

Juri usynin edeltää tärkein ottelun viikonloppu – Manchester Derby – prisman vastakkainasettelua vastakohtia ja kovaa kilpailijat, joka johtaa joukkue, joka jakaa kaupungin kahtia.

PEP ja Jose ensimmäistä kertaa kohtaavat toisensa Englannissa, vaikka kustannuksella heidän henkilökohtainen vastakkainasettelu on ylittänyt tusinaa. Vielä on vakuuttava etu, seitsemän kolme – johtaa Espanjalainen. Toinen kuusi kokouksia ympäri maailmaa, jos tällainen määritys piirtää tuloksista yleensä voi koskea niitä, jotka avoimesti “vihaa” toisiaan.

Molemmat seurat kunnes hän menetti pistettä johtaa mestaruuden toisen joukkueen kanssa, muuttunut valmentaja offseason – “Chelsea”. Mutta se ei ole noin “aristokraattien”. Mourinho ei olisi niin vaikea valmistautua kokoukseen, koska hänen tavallista taktiikka on melko sopii counter joukkuetta, jotka pelaavat hallussa. Muuten, tämä selittää, miksi Jose oli niin onnistunut pelejä vastaan Arsene Wenger kaikki nämä vuodet: hän vain käyttää kaikkein epämiellyttävä Arsenalin taktiikkaa.

Guardiola tämä temppu ei toimi, koska PEP maksaa suurta huomiota opiskelu vastustaja toimittava ei vain itseään, vaan myös maksimi ja samalla hyödyntää heikkouksia vastustaja. Kaikkein elävä esimerkki, kun Espanjalainen päihitti portugalin nimeltään “El Classico” joulukuussa 2011, kun sen sijaan tavallista järjestely neljän miehen puolustus PEP käyttää Dani Alves on paljon lähempänä portille muukalainen hänen takanaan oli tukena Carles Puyol ja Sergio Busquets tilanteesta viitealue syvä puolustus.

Kuitenkin, portugalin liian oli niiden korkea pistettä niiden vastakkainasettelua. Vuonna 2010, inter on selviytynyt katalonian jäähalli johtuu siitä, että Christian Kivussa on esittänyt lähi-linja tavata Alves pois heidän rangaistus-alueella, ja Romanian yhteistyökumppanit Keski-akselilla on usein siirtynyt oikealle reuna, jossa Katalonialaiset olivat vähemmän vakuuttava.

Yksinkertaisesti sanottuna, PEP etsii keinoja joukkueensa olevan yhtä tehokas kuin mahdollista, kun taas josé kamppailee sitoa vastustajan kädet ja jalat.

Toinen tärkeä näkökohta on se, että Guardiola vs Mourinho on ollut huono kokemus pelien kanssa “kymmenen” kentällä. Kuusi vuotta sitten, Mesut özil oli lähellä Xavi, koska niiden tyypillinen sijainti kentällä saa Saksalaiset säännöllisesti olla lähellä vastustaja, sanotun kuitenkaan rajoittamatta myöhemmin oma hyökkäys. Kokemus on ollut merkitystä: Xavi alkoi toimimaan poikkeuksellisen korkea, koska mitä Ozil oli pakko mennä syvälle oman puoli. Tämän seurauksena – 0:5. Enemmän Mesut ei pelata tyypillinen “pelinrakentaja” vastaan Barcelona, Mourinho edullista niille, jotka ovat pystyy hyvin puolustamaan.

Onneksi tai ei, portugali nyt ei ole “kymmeniä”, joka voi turvallisesti luottaa siihen, että joka tapauksessa: Juan Mata käyttää reunalla, ja puolustava vaihe ei ole paljon parempi kuin saman Ozil, Henrikh Mkhitaryan ei ole voittanut vankka sija perusteella, kun Marouane Fellaini on banaali ei ole niin tekninen ja nopea päätöksenteko, jota vaaditaan tämän aseman.

Suosittele: Katso lisää ja yhtiö – lue ja kasino bonus ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – lue ja uusille pelaajille