Diéta a görögdinnye, rizs

Egy szelíd változata dinnye diéta ki a rizst, egy kis mennyiségű sajtot. Ez lehetővé teszi, hogy lefogy, kevesebb stressz a szervezetben. A tanfolyam négy napon át tart, de ha szükséges, meg lehet hosszabbítani. Közben szüksége Reggeli enni körülbelül 150 gramm zsírszegény túró, három szelet görögdinnye. Az ebédet kell állnia egy vagy két szelet görögdinnye. Ebédre az ajánlott adag rizst, pár szelet görögdinnye. A tea, meg kell enni, 50 gramm zsírszegény túró, egy szelet görögdinnye, este pedig ugyanaz, mint az ebéd.
Könnyű dinnye diéta

Ez a legtöbb, egyszerű, könnyen hordozható formában egy dinnye diéta. Ilyen élelmiszer kibír két hete már. Hozzávetőleges diétás menü a következőket tartalmazza:

Reggeli, amely egy darab sajtot meg egy adag zabpehely, vagy hajdina, főtt vízzel.könnyű dinnye diéta
Egy snack, amely három szelet görögdinnye.
Egy lehetőség, amely sovány hús, szárnyas vagy hal, hogy lehet sült vagy főtt, bármilyen zöldség saláta öltözött joghurt, citromlé vagy olívaolaj.
A vacsora, amely csak a görögdinnye. Ez lehet enni, körülbelül két-három kilót.

Böjt nap görögdinnye

Jó a szervezet számára, illetve megjelenés hetente egyszer a szezon során görögdinnye, gondoskodjon böjt nap, amelynek során csak ezek a bogyók. Is lehet könnyebb az opciók kezelő nap. Javasoljuk, hogy gondoskodjon minden két vagy három napig. Közben ilyen kirakodás ajánlott egy kiló görögdinnye harminc perc, minden étkezés előtt.

Böjt Stoleshnikov – funkciók kimeneti
A tartalom

Gazdaság éhezés a Stoleshnikov
A build-up Stoleshnikov
Az átmenet feldolgozott élelmiszer

Professzor Stoleshnikov több mint huszonöt éve folytat orvosi gyakorlatot, Oroszországban, Amerikában. Ő is nagy rajongója a nyers élelmiszer, valamint tisztító, gyógyító a test segítségével a hosszú megtagadása étel. Alapján a hatalmas tapasztalatok, eredmények a betegek, elemzés, irodalmi, Stoleshnikov találta ki a módszert, a böjt, odaadó egy egész könyvet. Ezután nézzük meg az alapvető szabályokat, működése, jellemzői kimenet.

Stoleshnikov úgy véli, hogy a fő oka, hogy minden betegség, a felhalmozódása a szervezetben a méreganyagok, hogy fokozatosan méreg a szervek, szövetek. Ezért kell megszabadulni, de a legjobb módja annak, hogy ez a böjt. Stoleshnikov azt mondja, hogy abban az esetben, ha nem eszik egy felbomlása, illetve visszavonása a káros anyagokat, valamint az osztott patogén sejtek, szövetek. Megjelennek-e az összes lehetséges módja van: a a gyomor-bél traktus, a nyálmirigyek, a bőr, a támogatás, a máj, az epe, a belépő, a belek, stb. ezért nem jó érzés, amikor a böjt.

More information: fogyokurasporok.com and a page for Romanians suplimente de slabit scadereingreutate.com